Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Spalam cartofii, ii punem la fiert.
Dupa ce au fiert ii zdrobim ca pentru piure, apoi punem oul, faina si amestecam bine.
Spalam si caisele, coatem samburii si punem 1 pliculet de zahar vanilat in interiorul fiecareia.
Cu mana umezita luam putin aluat, in intindem in palma, apoi punem pruna in mijloc formand o galusca.
Intre timp punem pe foc o oala cu apa si sare pe care o lasam sa dea in clocot, apoi punem galustele, dand focul mic, pentru a nu se sparge, sunt gata cand se ridica la suprafata.
Intr-o tigaie topim untul, peste care vom pune pesmetul amestecamd usor, luam de pe foc si punem zaharul vanilat si scortisoara.
Scoatem galustele si le dam prin pesmet.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult